8.04.2012 г.

Пожелания за Великден 2015

От днес 9 април започва Страстната седмица. Всеки ден до Великден се нарича Велик. Поздравете своите близки с пожелания за Великден:


С възкресението на Христос възкръсва и любовта отново! Пожелавам Ви много любов и един наистина изключителен и незабравим Великден!

Христос Воскресе! Великден е празник, изпълнен на силни емоции и свята любов. Нека този Великден да изпълни сърцето Ви с незабравима радост!

Великден е един прекрасен ден, но посланието му е най-прекрасното – да обичаш ближния си! Нека Бог Ви даде възможността да обичате вашето семейство и приятели! Честит Великден!

Христос Воскресе! За Великден нека си пожелаем реализация на всичките си мечти и надежди, мир, доброта и любов!

Честито Възкресение Христово! От целато си сърце и с дълбоко чувство на радост Ви пожелаваме много, много щастлив Великден!

За Великден, искам да пожелая на всеки от нас, да следва нашия Спасител и нека любовта да бъде винаги с нас! Христос Воскресе!

Честито Възкресение Христово! Великден е празник на милосърдието, химн на любовта и триумф на надеждата! Нека дойде изпълнен с любов, истински приятели и ново начало!

Честито Възкресение Христово! Пожелавам Ви голяма радост и единството на душите Ви! Нека Бог Ви даде всичко най-добро и много радост и уют!

За Великден Ви пожелавам да бъдете винаги здрави, щастливи и обичани. Честито Възкресение Христово!

Празнувайте Великден - деня на нашата свобода, тъй като нашият Бог е завладял света на греха и смъртта, света на насилие и омраза! Честито Възкресение Христово!


Вижте още пожелания за Великден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар